Aquarius Resort

Lomaan - Juhlaan - Arkeen

Löydä itsesi Euroopan suurimman kraatterijärven rannalta - Lappajärveltä. Majoitusta, kokouspalveluita, tykypäiviä, tilaussauna sekä terassiravintola palveluita.

MAJOITUS

Viihtyisät remontoidut huoneemme tarjoavat maittavat yöunet. Aquariuksen yhteydessä järven rannalla on 4 upeaa huonetta. Aquariuksen vierestä löytyy 2 kpl keittiöllisiä Chalets huoneita. Lisäksi Golf kentän laidalta löytyy 46m2 saunallinen mökki kahdella makuuhuoneella. Kaikki majoituskohteemme on nimetty Lappajärveläisten paikkojen mukaan. Tule ihastumaan !


Tutustu majoituskohteisiin

KOKOUSPALVELUT

Aquarius Resortin kokoustilasta avautuu huima näkymä kraatterijärvelle! tila on varustettu kokoustekniikalla ja mahdollistaa jopa 50hlö kokoontumiset.

Makusi mukaan voit valita pelkän kahvittelun sijaan eri ruokavaihtoehtoja, ylikypsää possua sekä kanaa, raikkaita salaatteja, siipibuffettia taikka burgerbuffa? Mikäli pelataa kovilla on saatavilla myös maittavia juhlamenuja.

Kokouksen kaveriksi löytyy aktiviteettejä sähköfatbikeilystä - kalastuksen kautta saunan lauteille.

TILAUSSAUNA

Kautta aikain tärkeimmät päätökset on haudutettu saunan lämmössä. Näillä lauteilla on myös Aquarius Resortin tarina saanut alkunsa - vettä kiukaalle ja niskat kyyryyn!

Lauteilla on sopivasti tilaa parillekymmenelle hengelle - mutta kyllä sopu sijaa antaa

Mikäli tunnelma lauteilla kuumenee on hyvä pulahtaa kraatterijärveen vilvoittelemaan.

´RAVINTOLA

Ravintola on rento lounge-henkinen terassiravintola. Ulkoa löytyy suuri järvenranta terassi ja sisällä on hyvä istahtaa ja parantaa maailmaa takkatulen loimussa.

Voit nauttia viineistä, erikoisoluista, coctaileista sekä mocktaileista.

Kokouksiin ja ryhmille cateringpalvelut tuottavat pientä suolaista sekä maittavat menut.


KRAATTERIJÄRVI ADVENTURE
Vuokraa kajakki, sup-lauta, vesijetti tai lähde opastetulle kalareissulle upealle kraatterijärvelle. Kraatterijärvi Adventure vuokrauspalvelut palvelee hotelli Kivitipun rannassa.

Varaa vuokralaitteet suoraan netistä. 

Varausjärjestelmään pääset TÄSTÄ